Philippe Kamerbeek

Philippe

Na vijfendertig jaar in het bedrijfsleven in management functies te hebben gewerkt ben ik het pad op gegaan van bewustwordingsprocessen, omdat ik gelukkiger wilde worden. Met veel plezier volgde ik eerst Reiki opleidingen. Het werken met mijn handen en daarmee anderen helpen sprak mij enorm aan. In 2019 ben ik Touch Of Matrix gaan doen. Dat past echt goed bij mij. In het begin noemde ik het soms turbo reiki. Dat bleek al snel te beperkend. Het is heel direct, eenvoudig en doeltreffend: in korte tijd veel bereiken. Elke sessie zet iets in beweging.

Mijn interesse in energetisch genezen is breder geworden en daarom doe ik ook behandelingen met Access Bars. Die sluiten heel mooi aan bij Touch Of Matrix. Met sjamanisme behandelingen zijn de ervaringen wonderbaarlijk. Bovendien heb ik het belang van het verzamelpunt leren kennen en besteed daar tijdens de behandeling extra aandacht aan.

Door deze activiteiten van genezings- en gezondheidsaspecten ontmoet ik veel liefdevolle mensen en help ze op hun weg naar een gezonder leven. Mijn expertise ligt in het oplossen van blokkades, zodat energie weer vrij kan stromen, het reduceren van stress en creëren van innerlijke rust. Ik help je weer in contact te komen met jouw ware zelf én te handelen vanuit jouw eigen kracht. Pijn, angst, verdriet, samen met mij ga jij ermee aan het werk.

Wil jij meer inzicht in jezelf, meer gebruik maken van je intuïtie, meer in balans komen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel gebied of het contact met het zelfhelend vermogen van je lichaam herstellen, dan help ik je graag.